Kinderfeestjes

 

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bieden wij kinderfeestjes aan in het achtergedeelte van onze Eetkamer. We versieren deze ruimte met slingers en dan kan het feestje van start gaan.

 

Hieronder staan een aantal opties uitgewerkt, maar in overleg zijn er natuurlijk ook variaties mogelijk.

 

 

Spelregels

* De feestjes kunnen gereserveerd worden voor 5 tot 15 kinderen

* De kosten zijn vanaf €15,50 per persoon, inclusief limonade en wat lekkers (en een kopje koffie/thee voor de begeleiders)

* Iedere variant duurt circa 1,5 uur.

* Per groep willen we graag 1 of 2 ouders/begeleiders. Naarmate de groep groter wordt graag in overleg.

* De verantwoordelijkheid voor de kinderen berust geheel bij de ouders/begeleiders.

* Het is mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen die tijdens het feestje wordt aangesneden. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

* Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

* Schorten en koksmutsen worden door Eetkamer de Laan verzorgd.

 

Cupcakes of donuts versieren             € 15,50 p.p.

We versieren per kind vier cupcakes of donuts. Hiervoor zijn verschillende kleuren fondant, versiersels en uitsteekvormpjes beschikbaar. En natuurlijk worden enkele voorbeelden gegeven. Tussen het versieren door is er limonade en wat lekkers. De versierde cupcakes worden na afloop in een doosje mee naar huis gegeven.

 

Mini-eierkoeken versieren                   € 15,50 p.p.

Net weer even iets anders; eierkoeken versieren. De eierkoek wordt ingesmeerd met icing en er kunnen vervolgens allerlei leuke versiersels worden opgedaan. Per kind worden vier eierkoeken versierd. Tussen het versieren door is er limonade en wat lekkers. De versierde eierkoeken worden na afloop in een doosje mee naar huis gegeven.

 

 

 

Koekjes bakken en versieren              € 17,50 p.p.             (duur: 2 tot 2,5 uur)

Heerlijke zandkoekjes bakken doen we gezellig met elkaar. Het koekjesdeeg staat al klaar. Na het uitrollen kunnen de mooiste vormpjes uit het deeg worden gestoken, waarna ze de oven ingaan. De jarige mag de koekjes zelf in de oven schuiven. Terwijl we wachten is er limonade en wat lekkers. En we versieren samen een doosje.

Nadat de koekjes uit de oven worden gehaald, is het tijd om ze te gaan versieren. Na afloop krijgt iedereen 6 koekjes in het zelf versierde doosje mee naar huis.

 

Kids High Tea (vanaf 8 jaar)                € 15,50 p.p.

Vooral erg leuk voor groepen meiden. Lekker samen smullen van verschillende zoete en hartige hapjes. En dan natuurlijk lekker kletsen. Er is onbeperkte Mr. Fitzpatricks siroop en thee. Ook kun je 1x een een Fristi of Chocomelk nemen. Verder zijn er verschillende zoetige hapjes, zoals een muffin, donut en brownie.  De hartige hapjes bestaan onder andere uit sandwiches en een warm hapje. Ook is er een lekkere fruitsalade.

Misschien is het leuk om een gezelschapsspelletje mee te nemen?

 

 

 

Reserveren?

 

 

Wilt u reserveren voor een kinderfeestje? Neem dan contact op of vul het reserveringsformulier op de website in.