"Het is net als thuiskomen"

 

Welkom bij de website van Eetkamer "de Laan". We willen graag dat u zich thuis voelt bij ons. Daarom kunt u rustig gaan zitten, een boek uit de kast pakken en uw kinderen lekker laten spelen in de speelhoek. Even rustig genieten van een lekker broodje of een stukje taart.

 

Geschiedenis

Al sinds 1938 is in dit pand een bakkerij en een bakkerswinkel gevestigd. Brood- en banketbakkerij Frans de Groot werd opgericht in 1847 en zo'n honderd jaar later werd de bakkerij gevestigd aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. Tot 1995 werd het brood in dit pand gebakken, daarna is de bakkerij verhuisd naar het Forepark. De winkel is nog tot half 2015 in het pand gebleven.

 

 

Heden

In juli 2015 heeft RAS Catering, een goede klant van Frans de Groot, het pand gehuurd en is Eetkamer “de Laan” gestart. In de bakkerswinkel wordt nog steeds een deel van het ambachtelijke brood en banket van Frans de Groot verkocht. Met natuurlijk aanvullingen uit eigen keuken.

De grootste wijziging is de oprichting van een lunchroom en cateringbedrijf in het pand. Vanuit Eetkamer “de Laan” voorziet RAS Catering een grote verscheidenheid aan klanten van belegde broodjes, buffetten, maaltijden, hapjes en salades.

Ook nieuw is de delicatessen verkoop vanaf half oktober 2016. Uit diverse landen hebben we een assortiment gemaakt die aansluit bij onze gedachten van lekker eten. Veel van de delicatessen zijn ook verwerkt in de gerechten uit onze keuken en te proeven in de lunchroom.

De gasten in Eetkamer “de Laan” kunnen rekenen op een huiselijke en gezellige sfeer. Op het menu staan bijzondere broodsoorten met huisgemaakte lekkernijen. Ook is er rekening gehouden met de kleine gasten.

 

Vanaf maart 2017 is Best Donuts in Town gepresenteerd. Via de website (www.bestdonutsintown.nl) kunnen gedipte, gevulde en anderszins gedecoreerde donuts worden besteld. Vandaag besteld vóór 17.00 uur, de volgende dag in de regio Voorburg geleverd.

 

Visie

Eetkamer “de Laan” is steeds bezig met het vernieuwen van haar plannen. Wij willen graag een zo breed mogelijke groep aan gasten verwelkomen op alle momenten van de dag. Heeft u wensen of ideeën? Die horen we graag.